* "שמנמנים". חן זאוסמר ואורן ברזילי מגישים הסכת על אוכל וטמטום. השניים מגדירים את עצמם כ"אכלנים, קומיקאים, חברים טובים ומעל הכל שמנמנים לא מבוטלים". הם מדברים על כל נושא אפשרי, בלי זכר לפוליטיקלי קורקט, ומבססים הכל על חוויות אכילה.
* "מקורב לצלחת". שאול אמסטרדמסקי מסייר בשווקים, מדבר עם חקלאים, יצרני מזון, שפים וסועדים ומנסה לצייר תמונה של עולם המזון הישראלי האמיתי, כולל הסודות שהצרכנים חייבים לדעת לפני שהם יושבים במסעדה או נכנסים לסופר.
* "מדברים מהבטן". לא משנה אם מדובר במסעדה עם כוכבי מישלן בברלין או בפלאפל הכי זול בתל-אביב: כל נושא שיש לו קשר למזון, רופף ככל שיהיה – עמית אהרנסון, יהונתן כהן ונטע סלונים יכולים לדבר עליו בלי הפסקה ובקצב מהיר. זה כולל המלצות, ביקורות, חדשות מהתחום ואפילו ביקורות על מבקרי מסעדות.
* "אנזל ולוקסי – לדבר זה לא משמין". אושיות האוכל אפרת אנזל ואורן לוקסנבורג השיקו לפני כשש שנים את פודקאסט האוכל העברי הראשון, ומאז הם מקיפים את העולם, צוללים למזווה ושולפים בכל פרק נושא מעולם הקולינריה. רוצים ללמוד על כוסמין, פיסטוקים או נבטים? חפשו בפיד שלהם.
* "המטבחון של קישקה". איש הקולינריה דוד קישקה מזמין לשולחנו אנשים מכל רחבי תחום האוכל – שפים, חקלאים, מסעדנים, בלוגרים או סתם סועדים נלהבים – לשיחה מעמיקה שמשלבת דיונים על החזון, העבודה והחלום, או כמו שהוא קורא לזה: "המחשבות שמאחורי האוכל".
* "קולינריה בישראל". בלוגרית המסעדות יובי יאמ מספקת מידע, דעות ושיחות על מסעדות ותופעות בעולם המסעדנות הישראלי. יש פרקים שמוקדשים לערים מסוימות, כאלה שמארחים שף בולט וכאלה שמתנהלים כפרלמנט של בעלי מסעדות.








