לפעמים, כל מה שמתחשק כדי להעביר אחר צהריים או ערב נעים זה לשבת לכוס יין ולנשנש משהו טעים, כמו בפריז. זה בדיוק מה שמציע הביסטרו התל-אביבי שה ויוי בהובלת השף גיא גמזו, שהתחזק לאחרונה באחד השפים הכי מוכשרים בישראל, אסף גבאי. על צומת הרחובות דיזנגוף ובן-גוריון, באחת הפינות היפות של העיר, מגיש גבאי, הזכור לטוב ממסעדת שיינע, תפריט נהדר המבוסס על דגים ופירות ים - מנות פשוטות שמבוצעות על ידי שף בטוח בעצמו עם טביעת יד ברורה. אין כאן התפשרות על חומרי הגלם, ולמרות זאת המחירים בהחלט סבירים. לצד האוכל מגישים כאן יינות טובים וקוקטיילים קלאסיים, וכל החוויה משדרת אירופה.
אהבנו מאוד את הסשימי (עם חזרת לבנה ו-ויניגרט תפוז דם, 66 שקל), הסביצ'ה (עם חלפיניו כוסברה וליים, 63 שקל), ואת מנת הטורטליני ריקוטה וזעתר שהוגשה ליד ניוקי דלעת מקורמלת.
1 צפייה בגלריה
yk14249341
yk14249341
(צילום: אנטולי מיכאלו)
שה ויוי, דיזנגוף 166, תל-אביב, 053-5409272