באמצע בנימינה מסתתר פודטראק מקסים שמגיש כריכי בשר מהאגדות. השם הוא "מזליקה", וזו סנדוויצ'ייה שפועלת מבוטקה מהודר יחסית, עם שישה ספסלים, עמדות הזמנה ממוחשבות וצוות מקצועי. התוצאה נהדרת.
שבעה כריכים בתפריט (52-64 שקל), אחד מהם טבעוני. יש גם שתייה קלה, בירות ושתי מנות של נקניקיות, עגל או צ'וריסו, חתוכות לנשנוש או בלחמנייה לילדים. בכל כריך יש כמות יפה של בשר, והוא מגיע בתוספת צנועה של זיתים. כל כריך הוא ארוחה שתסגור פינה לכל סוג של רעב שיפגוש אתכם.
שתי הנקניקיות שאיתן פתחנו (28 שקל כל אחת) היו עסיסיות ובשרניות. לצידן מוגש איולי לימוני ותועפות כרוב כבוש חמים וחמצמץ. המנה יפה ונדיבה. הוספנו גם קולסלאו (15 שקל) שמגיע בקופסת פלסטיק קטנה: סלט כרוב קלאסי, לא מתחכם וללא תוספות מוגזמות, שבמקרה שלנו היה קצת קהה בטעמיו, שכן הוגש קר מדי.
ואז הגיעו הכריכים. שמותיהם יצירתיים, אבל השורה התחתונה בכולם זהה: הם טובים, עמוסים, מגוונים וייחודיים. בלט במיוחד כריך הווילי נלסון, שלחלוטין מצדיק עלייה לרגל, ויש לו פוטנציאל הצלחה לא פחות מזה של הזמר שעל שמו הוא קרוי: בריסקט ברביקיו ודבש שמחומם היטב ומוגש על לחם פרנה מרוח באיולי פלפלת עוקצני וחמצמץ, קולסלאו ומלפפון חמוץ ונוקאאוט בדמות פתיתי תפוצ'יפס. ביס חם, מנחם, עם מגוון טקסטורות ומנעד טעמים שנע על הציר שבין מתוק לחמוץ. מוצלח לא פחות הוא כריך ה-RBG: ביצוע די נאמן לקלאסיקה אמריקאית שכוללת קורנדביף חם, תבשיל כרוב כבוש, איולי וחרדל דיז'ון.
לכריך האסאדו המפורק יש את הקטע שלו עם הבצל המוחמץ והצ'ימיצ'ורי, ומעניין מאוד הכריך בעל האוריינטציה ההודית, ראג' קאפור שמו, שכולל אווז חם, ואיתו צ'אטני מנגו, כוסברה, נענע וצ'ילי. כיף. הפחות מוצלח מבחינתנו היה הכריך שנטה לטעמים המקומיים, ושמו אום כולתום. משהו שם פחות עבד.
אבל בסופו של יום, הארוחה כולה הייתה חוויה מהנה מאוד
• מזליקה, דרך המסילה 51, בנימינה. עוד ביקורות מסעדות – בערוץ האוכל של ynet









