זה הזמן לנצח

נועלת הטבלה, הפועל חדרה, לא נראתה רע כל כך מול מכבי חיפה ובית"ר ירושלים. יחסית, הכל יחסית. וגם המאמן העדכני נמרוד קוסטיקה זכה לתשבוחות. שוב, הכל יחסית. רק שכדי לשמור לעצמה סיכוי להישאר בליגה, חדרה תצטרך מתישהו גם לנצח. ואולי, לא עלינו, להפוך את זה לאירוע חוזר. מחר, נגד קריית-שמונה, זו תהיה ההזדמנות הריאלית הראשונה של חדרה את קוסטיקה.
הפועל חדרה – קריית-שמונה | שבת, 18.15

יורי, סיקרנת

עצירה בשמאל, שיגור לפינה הרחוקה, והכל בעמידה, בנונשלנט כזה. כאילו עבר בסביבה, הזמין הפוך עם שיבולת שועל, עשו לו קר מדי, כעס, צעק, ביקש לחמם, ובין לבין, בחלון שנפתח, הסכים לתת גול. אין מה לומר, יורי מדיירוש, סיקרנת. עכשיו נשאר לראות מה יקרה כשקואוץ' קוז'וך ייתן לך יותר מכמה דקות סמליות על הדשא.
באר-שבע – עירוני טבריה | שבת, 15.00

חולשה לרקדנים

שני דברים למדנו השבוע: אחד, גם מערך היהלום לא ממש נוצץ לברק בכר. שתיים, השילוב של דין דוד וגיא מלמד איכשהו מתחיל להיראות כמו של שני רקדנים שדורכים אחד לשני על הבהונות. מה שמוביל לשאלה מה ייגמר קודם: ניסיונות המערכים של בכר או העונה. בכל מקרה, עכשיו הפועל ירושלים. בסיבוב הקודם המפגש נגמר בתיקו. חיפה לא יכולה להרשות לעצמה עוד תיקו.
מכבי חיפה – הפועל ירושלים | שני, 20.30