משלוחה, המתחרה הישראלית של וולט, נהנית מאפקט המחאה נגד העלאת דמי התפעול של אפליקציית משלוחי האוכל הפופולרית והצליחה לצרף בתוך חודש כ-200 בתי עסק. לפני המחאה נגד וולט הצטרפו אליה כ-60–70 בתי עסק בלבד מדי חודש.
בין בתי העסק שהצטרפו למשלוחה בחודש וחצי האחרונים: דומינו'ס פיצה, אנסטסיה, בורגראנץ', ברגר קינג, שייק שאק ועוד. אפליקציית משלוחה, שבבעלות חברת Bootstrap טכנולוגית ישראלית, מציעה הזמנות ומשלוחים מהירים מיותר מ-3,000 מסעדות בכל רחבי הארץ, באמצעות שליחיה (לבושי צהוב, שפועלים בגוש דן) או שליחי המסעדות (בעיקר מחוץ לגוש דן).
היא מציעה גם משלוחים מבתי עסק שאינם לממכר מזון ומשמשת כארנק דיגיטלי עם קאשבק שנצבר בכל קנייה. יש לה כבר יותר ממיליון הורדות באנדרואיד וב-ios.
"זה מספר מטורף של עסקים ואנחנו עושים התאמות כדי לקלוט את הכמות הזאת", אמר ל"ממון" מנכ"ל ומייסד משלוחה דניאל רחמים. "מאז המשבר של וולט עלינו באזור 30% בכל הארץ, והמגמה הזאת עדיין ממשיכה. ההתייקרות שלהם לא התקבלה יפה אצל הצרכנים. השוק מונפוליסטי וזה תהליך לשנות אותו".







