אחרי החתימה של קאדין קרינגטון לעונה נוספת בהפועל ירושלים בסוף השבוע, גם העוגן השני של הקבוצה, ג'ארד הארפר, הצטרף אליו וחתם על חוזה לשנתיים נוספות, במהלכן ירוויח כמיליון דולר לעונה. "זה יום גדול עבורי ואני מאושר", אמר הארפר, שלאחר החתימה נבחר כ-MVP של היורוקאפ לעונת 2024/25.
תובע בית הדין של האיגוד, עו"ד איתמר ליפנר, דורש להטיל על ירושלים עונש של הפחתת נקודה בפועל, לצד קנס כספי כבד, בעקבות הדלקת אבוקות ביציע במהלך הניצחון על מכבי ת"א. ירושלים טענה כי אחד האוהדים הוסגר למשטרה וצפוי לשלילת מינוי במקרה של הרשעה, אך התובע הדגיש כי הדבר אינו מספק, שכן מדובר בפעם השלישית העונה שבה מתועדים מעשים כאלה במשחקי הקבוצה.
ליגת העל. הפועל חיפה התקרבה עוד יותר לירידה אחרי שהפסידה בבית 116:112 לגליל עליון בתום הארכה. מרקוס קאר קלע 28 נקודות למנצחת, 29 למאט קולמן בחיפה, שאנשיה זעמו על השיפוט במשחק. הפועל חולון (20 ליפתח זיו) ברחה ברבע האחרון בקריית-אתא (26 לג'יי-ג'יי קפלן) וניצחה 93:98.

היסטוריה בראשל"צ

לראשונה בתולדותיה, הפועל ראשל"צ עלתה לגמר הפלייאוף לנשים כשהשלימה 0:3 בסדרה על אליצור רמלה. דוריאן דהן סוויץ' הובילה עם 21 נקודות, כמו אלכסיס פרינס אצל המפסידה. הפועל לב ירושלים (אמילי אנגסטלר 25) התקרבה לגמר עם 57:63 באשדוד (סטאשה ארי 15) ו-1:2 בסדרה.
כדורעף. הערב (18.40, נעמן) בגמר הפלייאוף, משחק 1 (הטוב מ-5): הפועל מטה-אשר/עכו - מכבי ת"א. (ספי פסטרנק)