אמרתם טעם ישראלי, אמרתם כדורי שוקולד. הנה לכם גרסה מהירה שמכינים מהר, ואוכלים עוד יותר מהר...
מה צריך:
• 150 גרם שוקולד מריר חתוך לקוביות
• 100 גרם שוקולד חלב חתוך לקוביות
• 250 מ"ל שמנת מתוקה (אפשרי גם שמנת לבישול 15%)
• 250 גרם פתי בר
תוספות:
• סוכריות צבעוניות, קקאו, שקדים, קוקוס או כל מה שאתם אוהבים
כך עושים:
1. בקערה מתאימה למיקרוגל ממיסים בפולסים את שני סוגי השוקולד והשמנת עד לקבלת תערובת חלקה.
2. בקערה מניחים את הביסקוויטים ובעזרת תחתית של כוס שוברים לפירורים קטנים, ניתן גם במעבד מזון בפולסים (רק לשים לב לא לפורר דק מדי). מוסיפים לתערובות השוקולד ומערבבים היטב.
3. משטחים את התערובת בתבנית מרובעת בקוטר 20x20 או בשתי תבניות אינגליש קייק מרופדות בנייר אפייה.
4. כל פעם מניחים נייר אפייה מעל, כך שיישאר כל פעם רבע חשוף, מוסיפים תוספת ומהדקים, כך חוזרים על הפעולה ליצירת ארבעה רבעים עם תוספת שונה.
5. מכסים ומעבירים למקפיא להתייצבות של כשעה. חותכים לקוביות וטורפים! כדאי לשמור במקרר או במקפיא.







