מתחם ביג פאשן גלילות שנפתח בסערה מושך אליו גם מסעדות חדשות, ואחת המוצלחות שבהן היא "קאפרי" – מסעדה איטלקית חדשה בהובלת השף שחר ברנע. המסעדה ששייכת לקבוצה שמאחורי המסעדות "פומו", "בר איטליה" ו"קפה נאפו" שומרת על אותה רמה גבוהה וחוויית בילוי מוכרת דרך עיצוב חלל מרשים, מציור קיר בעבודת יד, דרך חיתוכי מתכת ושיש שהוזמנו במיוחד ועד לגופי התאורה.
1 צפייה בגלריה
yk14351183
yk14351183
(צילום: אסף קרלה)
אבל מה שחשוב באמת זה האוכל, והתפריט כאן מבוסס על מנות איטלקיות קלילות ומעולות. לפתיח הזמנו טאקו טונה - שני ריבועי טאקו שעליהם הונח מעין סביצ'ה טונה עם עלי רוקט, שיצרו ביס מושלם. מנת סלקים צבעוניים עם קרם קשיו הייתה גם היא נהדרת והגדילה את הציפייה למה שיגיע בהמשך. ובאמת גם שתי המנות הבאות היו פשוט פגז. טורטליני מבצק פסטה דק ונהדר, במילוי בשר לובסטר ושרימפס ורוטב של חמאת זעפרן, יין לבן, ציר סרטנים וטרגון (82 שקל) ומנת סשימי אינטיאס נפלאה (86 שקל).
אם באים עם הילדים יש כאן גם פיצות מעולות מהטאבון מבצק איטלקי מקורי, העובר תפיחה איטית במשך שלושה ימים. אז אם הקניון החדש מרגיש כמו חו"ל, נראה שהכל כאן נבנה כך שהמסעדה תשלים את החוויה.
קאפרי, ביג פאשן גלילות. 03-6989815