לא מעט עסקים של מילואימניקים נפגעו במהלך המלחמה, בהם גם עסקים מעולם הקולינריה. כעת הם מגיעים לפסטיבל האוכל של מועדון "בהצדעה" בשרונה מרקט ופארק שרונה, באירוע שיוקדש למשרתי ומשרתות המילואים.
הפסטיבל יציע שילוב של עסקים של מילואימניקים, פיקניקים, הרצאות, הופעות, פעילויות לכל המשפחה והוקרה לאלה ששומרים עלינו לאורך כל התקופה. בין עסקי המילואימניקים ביריד: שמן זית הנוטרים – שמן זית מעולה מרמת הגולן של חמש משפחות שהגיעו מאשקלון לצפון, בהם יונתן, המשרת כמפקד לוחם בפלס"ר 188. יקב דרימיה – הוקם בסוסיא ב-2009 ע"י אלעד ונאוה מובשוביץ. אלעד מגויס החל מפרוץ המלחמה. יקב מוניץ של שראל ואיתי מוניץ – האחים גויסו בתחילת המלחמה והשאירו את פעילות היקב מאחור.
המסעדות והעסקים בשרונה מרקט ופארק שרונה יצטרפו למחווה ויציעו לחברי מועדון "בהצדעה" מנות ספיישל ב-25 שקלים (שוברים יש לקנות באתר המועדון). בין המנות שיוצעו: מוסד ההמבורגרים "מיטבר" יציע ארוחה של המבורגר 200 גרם, צ'יפס ושתייה; "המזנון" של איל שני ימכור את כל מנות הפיתה מהתפריט; "אהרוני'ס" של ישראל אהרוני עם פופקורן העוף המפורסם, כנפי עוף פריכות; ועוד.
בפעילויות המיוחדות: שיח עם ידין גלמן שנפצע ב-7 באוקטובר, ב-7.5 ב-19:00 ב"ביר גארדן"; והצגות לילדים ופינות יצירה בין השעות 19:00-16:30.
9-7 במאי, שרונה מרקט ופארק שרונה, תל-אביב







