במכבי ת"א כבר התקבלה החלטה שאם הקבוצה לא תזכה באליפות, ז'רקו לאזטיץ' יעזוב את תפקידו, אלא שבקריית-שלום שוקלים שלא להמשיך עם המאמן הסרבי גם במקרה של הנפת הצלחת בסיום העונה.
למכבי ת"א יש אופציה להאריך בקיץ את חוזהו של לאזטיץ', אבל בכלל לא בטוח שזה יקרה. מצד אחד, המאמן מוערך על ידי הבעלים מיץ' גולדהאר, בין היתר בזכות ההגעה שלו בזמן מלחמה לישראל והעלייה לליגה האירופית, אבל מצד שני יש את ההדחה המוקדמת בגביע המדינה מול בני-ריינה, יחד עם הביקורות על התנהלותו המקצועית, ניהול הסגל, היחסים עם ערן זהבי וגם מסרים משחקנים שלא ממש מעריכים את היכולות המקצועיות של המאמן שלהם.
המנהל המקצועי דומיניק פרייס החל כבר בהכנות לעונה הבאה, בהתייעצות עם לאזטיץ', אבל בסופו של דבר גולדהאר יקבל את ההחלטה, שתהיה מושפעת גם ממציאת חלופה איכותית יותר.






