כדורגלן מכבי חיפה גדי קינדה, המתמודד עם מצב רפואי מורכב, שלח אתמול מסר ראשון מבית החולים שבו הוא מאושפז, וביקש מכולם "תמשיכו להתפלל" עבורו. התיעוד פורסם בעמוד האינסטגרם של הרב שניר גואטה, כדורגלן עבר, שביקר את קינדה.
"אני נמצא כאן עם גדי שאהוב על כולנו", אמר הרב גואטה, "אנחנו רואים את האהבה של כל עם ישראל – כל השחקנים, הקרובים והרחוקים ששולחים את האהבה לגדי ועושים המון למענו. בעזרת השם, עם הכוחות של עם ישראל, אנחנו מאמינים בניסים ויקרה נס. עם הכוח של עם ישראל, גדי ייצא בריא, שלם וחזק. נהפוך את העולם עם ניסים".
בשבוע שעבר הודיעה מכבי חיפה כי קינדה בן ה-31 מאושפז בעקבות "התמודדות רפואית מורכבת". מאז, בכדורגל הישראלי כולו מתפללים לשלומו, ובמשחק שלשום בין הפועל באר-שבע למכבי חיפה הקדישו השחקנים והאוהדים בשתי הקבוצות מחוות מרגשות לשחקן. במהלך המשחק היו אלה דן ביטון מבאר-שבע ודולב חזיזה שהניפו את חולצתו אחרי שכבשו שערים. בדקה ה-79 עלה ליאור רפאלוב מהספסל לבוש במדים של קינדה.








