לציון 100 שנה להקמת המועדון, קבוצת הכדורגל של הפועל ירושלים השיקה לוגו חדש, שעליו יתנוסס דיוקנו של הרש גולדברג-פולין ז"ל כשהוא מניף דגל. הרש, שנחטף ממסיבת הנובה ונרצח בשבי, היה ידוע כאוהד מסור של הפועל ירושלים, הן בכדורגל והן בכדורסל. קבוצת הכדורסל משחקת העונה עם דיוקנו על המדים שלה, וקבוצת הכדורגל ערכה מחווה דומה במהלך העונה. פניו מופיעות בקביעות על דגלי האוהדים.
יום גדול ללגיונרים
ענאן חלאילי זכה בפרס שחקן חודש אפריל בבלגיה, לאחר שהציג יכולת גבוהה ובישל שני שערים לזכות סן-ז'ילואז שמובילה את הטבלה, שני מחזורים לסיום. בתקשורת המקומית ציינו כי הוא הפך לברומטר של הקבוצה.
בארה"ב, תאי בריבו כבש צמד ב-2:3 של פילדלפיה על לוס-אנג'לס גלאקסי, כולל שער הניצחון בדקה ה-96. בריבו מוביל את טבלת הכובשים ב-MLS עם עשרה שערים.
ליגת העל בכדורסל. עפולה סיבכה את התחתית במחזור הלפני אחרון, עם 83:86 על נתניה, שהייתה יכולה להבטיח הישארות עם ניצחון. ג'יי-פי טוקוטו קלע 25 נקודות, קיילר אדוארדס 21 לנתניה.
כדוריד. היום (15.00) בגמר הפלייאוף, משחק 3 (הטוב מ-5): רמה"ש - הפועל ראשל"צ (1:1). (ספי פסטרנק)