שוער באיירן מינכן ונבחרת ישראל דניאל פרץ מתקרב ליעד חדש: אלופת הולנד הטרייה פ.ס.וו איינדהובן, שאותה מאמן אקס מכבי ת"א פטר בוס.
פרץ, שרשם שבע הופעות בלבד בכל המסגרות מאז הצטרף לבאיירן בתחילת העונה שעברה, דחה בינואר אפשרות לעבור בהשאלה לקבוצות בצרפת ובאנגליה. בראיון שהעניק בדצמבר ל"בילד" אמר כי החלום שלו הוא להיות השוער הראשון של באיירן וכי הוא לא מפחד להילחם על מקומו, אך בחודשים האחרונים נראה שהרצון לדקות משחק גובר.
באתר 90min דווח כי מה ששבר את גב הגמל מבחינת פרץ הוא החתמתו של יונאס אורביג בינואר, והעובדה שפתח בשער בזמן פציעתו של הקפטן מנואל נוייר. מאז הצטרף, אורביג סומן כיורש של נוייר - משבצת שאליה פרץ קיווה להיכנס. מלבד אורביג, נוייר ימשיך לעונה נוספת, וכך גם סוון אולרייך שהחל את העונה כשוער המשנה. בנוסף, יש למועדון גם את אלכסנדר נובל המושאל לשטוטגרט, שהצהיר על רצונו לחזור למינכן.
פרץ, אם וכאשר יחתום באיינדהובן, אמור לתפוס את מקומו של וולטר בניטס. לפי דיווחים בתקשורת המקומית, השוער הארגנטינאי בן ה-32 ייפרד מהקבוצה בקיץ לאחר שכשל המו"מ על חידוש חוזהו, אף שאיינדהובן הציעה לו חוזה לשנתיים נוספות. עבור פרץ זו תהיה מקפצה גדולה, מאחר שאיינדהובן תשחק בעונה הבאה בליגת האלופות. רק בתחילת השבוע שעבר היא זכתה באליפות הולנדית דרמטית במיוחד, אחרי שמחקה פיגור של תשע נקודות, חמישה מחזורים לסיום.