מצרכים לשישה סועדים:
• 3/4 כוס רוטב פיצה
• 100 גרם מוצרלה מגוררת
• 100 גרם זיתים ירוקים פרוסים
• 6 גבעולי בזיליקום
• 1 כוס עגבניות שרי
• 100 גרם צ'דר מגוררת
• טורטייה.
1 צפייה בגלריה
yk14423229
yk14423229
(פיצה מטורטייה. דרושה רק מחבת | צילום: דן חלב)
אופן ההכנה:
לא צריך תנור.
• מניחים טורטייה על משטח עבודה, מורחים כף או שתיים של רוטב פיצה ומפזרים מוצרלה, זיתים, בזיליקום, עגבניות וצ’דר.
• מחממים מחבת עם ציפוי מונע הידבקות או משמנים מחבת רגילה ומניחים בה את הפיצה.
• קולים ארבע דקות או עד שהגבינה מבעבעת. מעבירים לצלחת ומגישים מיד.
• שמים על הפיצה גם פטריות, בצל מטוגן, פלפל חריף ואננס, סלמי, אנשובי או טונה. הניחו לילדים לסדר אותם.
• עוד מתכונים – בערוץ האוכל של ynet