נמל תל-אביב יארח מהיום ולמשך עשרה ימים חגיגה קולינרית. תחת הכותרת "פורט שף" ייפגשו שפים, פודיז ומסעדות עם שיתופי פעולה ומנות שנוצרו לכבוד האירוע. חלק מהמנות יוצעו גם בטייק-אוויי (45 שקל למנה).
השף אורי ירמיאס יתארח ב”יוליה” ויביא איתו את הקסם של “אורי בורי” מעכו. תמרה אהרוני תוביל חוויית טעמים בשוק הנמל. השף טום אביב יפתח שולחן ב"הסוכה הלבנה". השף אבי לוי יתארח במסעדת "רשל". השף מסימיליאנו די מטאו יתאחר ב"פיצה פורמנס", ועוד. בשעות אחר הצהריים יתקיימו פעילויות לכל המשפחה.
פורט שף בנמל תל-אביב, 14-24.7, ב'-ה' 22:00-12:00, שישי 15:00-10:00
הבייקרי של רותי ברודו מטייל
המאפייה התל-אביבית של קבוצת R2M חוגגת יום הולדת 20 ונכנסת לפוד-טראק שיפזר חוויות טעימות במרכזי הקניות של BIG. התפריט יציע את מיטב להיטי הבייקרי האהובים, מנות מותאמות לעיר המארחת ושגרירות מהקולקציה החדשה כמו טוסט האני-באטר, טארט קוקוס ומנגו, טארטלט פטל ומי ורדים, כדורי אלפחורס וסנטה אלזס. לידן, יגיעו קלאסיקות סנט אונורה ואגדות בדמות עוגת הגבינה של הקופי בר, ועוד.
Bakery BIG Birthday, מ-18.7 ועד 22.8, מרכזי BIG ברחבי הארץ







