ערן זהבי, שסיים את חוזהו במכבי ת"א בתום העונה החולפת, שובר שתיקה. לאחר שבועות של חוסר ודאות, שכללו גם מגעים מתקדמים עם בית"ר ירושלים שקרסו לבסוף, החלוץ בן ה-37 הצהיר אמש כי לא ישחק באף מועדון אחר בארץ מלבד מכבי ת"א.
בפוסט שפירסם בחשבון האינסטגרם שלו כתב זהבי: "אחרי מחשבה והכרת הטוב על כל שעברתי במועדון הזה עם הקהל הצהוב אחריי, בישראל מכבי ת"א יהיה המועדון היחידי שאשחק בו. תודה לכולם". (נדב צנציפר)
בית"ר ירושלים: אביאל זרגרי חוזר
הקשר אביאל זרגרי (22), שגדל בבית"ר ירושלים ונמכר בינואר 2023 למכבי חיפה תמורת 1.8 מיליון שקל, חזר למועדון וחתם לעונה אחת תמורת שכר של 100 אלף יורו. בשנתיים האחרונות הוא שיחק כמושאל במכבי פ"ת והפועל חיפה. הבלם הצרפתי ז'אן מרסלן עזב את בית"ר וחתם בראפיד וינה, ששילמה עבורו 150 אלף יורו. (נדב צנציפר)
ווימבלדון: מאיטלקי לאיטלקי
נובאק ג'וקוביץ' (6) נאבק בכל הכוח באיטלקי פלאביו קובולי (22) עד שניצח 7:6, 2:6, 5:7, 4:6 – ועכשיו מגיע הדבר האמיתי, משחק בחצי הגמר מול יאניק סינר (1), שניצח את בן שלטון (10) 6:7, 4:6, 4:6.
האלופה האולימפית מטוקיו, בלינדה בנצ'יץ' השווייצרית (35 בעולם), השוותה את הישג השיא בגראנד סלאם בקריירה שלה עם עלייה לחצי הגמר בטורניר הנשים, אחרי שהפתיעה את מירה אנדרייבה (7) 6:7, 6:7. בפיינל-פור בנצ'יץ' תשחק מול הפולנייה איגה שוויונטק (8).
כדורסל. נבחרת הנערות הפסידה לבלגיה 66:44 בשמינית גמר אליפות אירופה, אבל ניצחון היום על סלובניה במשחקי הדירוג 9-16 ישאיר אותה בדרג א'. קלעו לישראל: זילברשלג 10, ינאי 9, הירש 7, נתנוב 6, חדד ובייקו 4, שיפרין וטייכמן 2. (רענן וייס)
טור דה פראנס. הקטע החמישי, 33 ק"מ נגד השעון בקון, היה שייך לרמקו אבנפול הבלגי (36:42 דקות), אבל האלוף טאדיי פוגצ'אר היה המנצח האמיתי כשהשיג את הזמן השני בטיבו והשתלט לראשונה השנה על החולצה הצהובה, במרחק של 42 שניות מאבנפול, שעלה למקום השני.






