מצרכים ל-12 סועדים:
• 4 בננות קפואות
• חצי כוס פירות יער קפואים
• 5 תמרים מג'הול
• שליש כוס חלב קוקוס
• מעט שברי קוקוס לקישוט.
אופן ההכנה:
• מכניסים את כל החומרים למעבד מזון וטוחנים למרקם חלק. • מגישים בקעריות ומפזרים את שבבי הקוקוס מעל.
• טיפ: כדאי לשמור את המרכיבים במקפיא. כשמתחשק, מוציאים אותם, טוחנים – ובתוך דקה יש גלידה טעימה
1 צפייה בגלריה
yk14439034
yk14439034
(הגלידה. כדאי לשמור את המרכיבים במקפיא | צילום: רמי זרנגר)
• עוד מתכונים לקיץ – בערוץ האוכל של ynet