מתווה הזרים בליגת העל לחמש השנים הקרובות נחתם בפגישה בין נציגי ההתאחדות לכדורגל, מינהלת הליגות וארגון השחקנים. השינוי מהמתווה שהארגון לא הסכים לו במקור הוא שקבוצה שתרשום זר שמיני תיקנס בסכום גבוה יותר, 1.5 מיליון שקל, לא תהיה זכאית למענק של 3 מיליון שקל ממשרד הספורט והעלות המינימלית לרישום תהיה 200 אלף דולר.
קינגס מבוקש
קינגס קאנגווה, הכוכב של הפועל באר-שבע, נמצא על הכוונת של לוקומוטיב מוסקבה, שמעוניינת לצרף מיידית את קשר נבחרת זמביה. מחזיקת הגביע אמנם הצהירה כי היא לא מתכוונת לשחררו, אבל הצעת ענק כפי שמתכננת לוקומוטיב יחד עם סיום מוקדם של הקמפיין האירופי עשויים לשנות את ההחלטה.
גבי בדרך ליעד
מכבי ת"א עדיין לא שיפרה את ההצעה שהגישה לגבי קניקובסקי לפני מספר שבועות, 380 אלף יורו לעונה, מה שהוביל לאכזבה של הקשר מהתנהלות הצהובים – אבל נראה כי הוא מתקרב ליעד שהציב לעצמו בתחילת הדרך: לצאת לחו"ל. בשלב זה ההצעה המשמעותית ביותר מבחינתו היא 550 אלף יורו מפרנצווארוש של אקס מכבי, רובי קין.
דור מתקרב
בית"ר ירושלים, שחיפשה בקדחתנות חלוץ, סיכמה עם דור חוגי (30) מהפועל חיפה. יואב כץ, שמתכנן עונה פיננסית, לא צפוי לעמוד בדרכו של השחקן שכבש בעונה האחרונה תשעה שערי ליגה, ומה שמפריד כרגע בין חוגי לבית”ר זו משכורת וחצי שחיפה חייבת לו ובית"ר לא מוכנה לקחת על עצמה.






