דיזנגוף סנטר בתל-אביב מארח בימים אלה את "חודש יפן בסנטר". בימים רביעי, חמישי (בין השעות 20:00-12:00) ושישי (10:00-16:00) יתקיים יריד אוכל יפני. הבירה היפנית קירין איצ'יבן תימכר מחביות בכוסות ובבקבוקים; בדוכן YAKITORI יציעו שיפודים יפניים של עוף ובשר; מסעדת "ראמן תלפיות חיפה" תציע ראמן עוף, טבעוני וצמחוני לצד קוקטייל יפני. "יאמי", מעדנייה יפנית בסנטר תציע אוניגירי בטעמים, מוצ'י קלאסי ומוצ'י גלידה; ב-DIM SUM SHOP תמצאו גיוזות עוף, עוף פקאן, גיוזה בקר, באו אסאדו, גיוזה בטטה (טבעוני), גיוזה פטריות (טבעוני), גיוזה ירקות; ובמתוקי באו אפשר יהיה לטעום באו שוקולד במילוי שוקולד קרמי ואגוזי לוז, באו פיסטוק במילוי קרם פיסטוק עשיר ועוד.
שש שפיות ישראליות ממוצא יפני יציעו לאורך הפסטיבל מנות מיוחדות ואותנטיות בדוכנים מתחלפים, בהן שירא וודה, יזמית ומגשרת בין תרבויות, תציע בדוכן שלה תציע פחיות משקה תה של ITOEN ומשקאות קפה של UCC. הגסטרונומית טומוקו נקמורה, המתמחה במטבח היפני המסורתי ובאמנות ההתססה, תציע מוצרים אורגנים יפניים מותססים כמו מיסו אורז, מיסו שעורה, מיסו מעורב, מיסו אפונה, ממרח זרעי פשתן מותססים ועוד. הקונדיטורית היפנית ארינה פורוקאווה תציע קינוחים יפניים מסורתיים ומודרניים, בהם אייאקי (דג ממולא בקרם), סוכריות קריסטל, עוגת פריחת סאקורה, עוגת גבינה יפנית אוורירית, טונקרון (מקרון בסגנון יפני) ועוד.
עוד פרטים באתר הפסטיבל







