רחוב אבן גבירול באשדוד, אתמול, 01:00 לפנות בוקר. רוכב אופנוע רעול פנים השליך רימון רסס לעבר אחד הבתים – ונמלט. צוותי מד"א שהגיעו למקום טיפלו בבת 16 שנפצעה באורח קשה, ובשלוש צעירות נוספות (17, 21, 23) שנפצעו בינוני, ופינו אותן לבית החולים אסותא בעיר.
לזירה הגיעו גם כוחות משטרה שגילו כי בת ה-16 שנפצעה קשה היא בתו של עבריין שמתגורר בעיר, שלעברו כבר בוצעו כמה ניסיונות התנקשות, וגם הוא נחשד בכך שניסה לחסל אחרים.
1 צפייה בגלריה
yk14471054
yk14471054
(זירת השלכת הרימון, אתמול | צילום: גדי קבלו)
האב לא נכח אתמול במקום, ובמשטרה בודקים אם זורק הרימון סבר שהוא נמצא בבית, או שמא הכוונה הייתה לנקום בו באמצעות פגיעה מכוונת בבתו. אפשרות נוספת שנבדקת היא שמדובר בכלל בטעות בזיהוי, והאב או בתו כלל לא היו המטרה והיא רק במקרה נכחה במקום. על פי המשטרה, ביום חמישי שעבר הושלך רימון לעבר בית בשכונה אחרת בעיר, ללא נפגעים, ונראה שיש קשר בין שני המקרים. אמש עצרו בלשי היחידה המרכזית של מרחב לכיש שלושה צעירים (20, 23, 24) בחשד למעורבות בהשלכת הרימון, והיום הם צפויים להיות מובאים להארכת מעצרם בבית משפט השלום באשקלון.