2 צפייה בגלריה
yk14480636
yk14480636
(צילום: יחידת הצילום המרכז הרפואי שיבא תל השומר)
• זוכרים את רס"ל אלון קליינמן. בשיבא נערך טקס לזכרו של לוחם מגלן שנפל ברצועת עזה בפברואר 2024 – אחיינו של ד"ר ניר קליינמן, יבדל"א, מנהל היחידה לאנדו-נורלוגיה במרכז הרפואי. כאות הנצחה העניקה משפחת יוחננוף, בעלת רשת הקמעונאות, תרומה שתשמש את המחלקה האורולוגית בשיבא לרכישת מכשיר לייזר הולמיום מתקדם לניתוחים זעיר-פולשניים. איתן יוחננוף, מבעלי הרשת והמנכ"ל, אמר: "הבחורים הצעירים האלו, כמו אלון ז"ל, הם היקרים והחשובים ביותר למדינה שלנו. זוהי זכות גדולה עבורנו להנציח אותם בדרך שתסייע לאחרים, ולהביע הערכה עמוקה לצוותים הרפואיים המובילים עשייה מצילת חיים מדי יום".

2 צפייה בגלריה
סיגליה חפץ ז״ל
סיגליה חפץ ז״ל
סיגליה חפץ ז״ל
ארקדי דוכין סיפר פעם שיצר יותר מאלף שירים. את אחד המרגשים בהם העלה באחרונה, "סיגליה", לזכרה של סיגליה חפץ ז"ל, שהייתה רעייתו של צביקה חפץ, חבר קרוב של דוכין. חפץ כיהן כשגריר ישראל בסין, במונגוליה, רוסיה ואוסטריה, ועם השנים נוצרו בינו לבין המוזיקאי יחסים קרובים, שהביאו את דוכין להקדיש את השיר לסיגליה, רואת חשבון ודירקטורית בחברות בינלאומיות גדולות, שנפטרה אחרי מאבק במחלת הסרטן. "זו אהבה שלא רואים", סיפר דוכין, "ומחווה אישית לאישה מיוחדת ועוצמתית, גם בדרכה השקטה".
האגודה לסוכרת סוג 1 ערכה בכפר הנופש על הים בחדרה מחנה קיץ למאות ילדים ונוער המתמודדים עם המחלה. המתעמלת האמנותית לשעבר, נטע ריבקין, התארחה באחת הפעילויות, אותן הובילו מנכ"לית האגודה אפרת טיש וקארין בלבוס, חברה בוועד המנהל.
ויטלי בנימינוב, מנכ"ל חברת הקנאביס הרפואי Medicannx: "ממליץ על 'סאלה' בחוף דדו בחיפה – מסעדה כשרה עם אוכל מוקפד, אווירה אלגנטית ונוף ים מרהיב. מושלם למפגש עסקי או בילוי טעים עם בריזה. קחו את מנת הלברק השלם על הגריל".
הערב, סינמטק ת"א, פרמיירה לסרט "בעל החלומות" על יוסף שילוח, יצירתם התיעודית של קובי פרג', מוריס בן מיור ועומר שילוח, בתו של השחקן האגדי. יגיעו: מנכ"לית הסינמטק דינה פלד, ראש עיריית גבעתיים רן קוניק, אבנר ישר, נועה קולר, ערן זרחוביץ', רועי בר נתן, אושיק לוי, אלון נוימן, יוסי אלפי, דלית עופר, יוסי ואסה, טלי בן עובדיה ורינו צרור.
• "קרן מחוברים" של בזק וארגון נכי צה"ל יערכו היום אירוע קיץ חגיגי בארבעת בתי הלוחם – בת"א, חיפה, ירושלים ובאר-שבע – בהשתתפות עשרות משפחות לוחמים שנפצעו במהלך שירותם. יסייעו: 100 עובדי בזק שהתנדבו ונטלו חלק בהפקה ובהפעלה.
• דסק הקפה של בועות מעדכון כי עדי קוהלי מונתה למנכ"לית נספרסו ישראל. בעבר כיהנה כמנכ"לית חטיבת הקפה באסם-נסטלה וכמנכ"לית טבעול בקבוצה.
AIG, שמאמצת את קהילת שבט הנובה שנה שנייה ברציפות, רכשה מאות כרטיסים למופע לזכר הנרצחים שנערך בפארק הירקון, כאשר 150 מתוכם חולקו לעובדי החברה, ונוספים הוענקו לחיילים בודדים שהחברה מלווה ומאמצת.
• ארגון לזכור לנצח חנך בפ"ת חדר מוזיקלי חדשני לילדים מעוטי יכולת לזכרו של סמ"ר יעד בן יעקב. "בחדר הזה הזיכרון של יעד יחיה לא רק במילים אלא דרך המוזיקה", אמרה אמו ליהי. (חבצלת דמארי)
• דקטלון פאונדיישן, הפועלת להנגשת ספורט לאנשים במצבי חיים פגיעים, בחרה לתמוך בעמותות שער שוויון ואנוש במסגרת מהלך בינלאומי לקידום שוויון מגדרי והעצמת נשים לצד 22 יוזמות מ-13 מדינות.
• השבוע נחנך בניין מרכז בריאות האישה החדש של הלל יפה בחדרה על שם עדנה ויהודה סביר ז"ל, בעלות של 20 מיליון שקל – 15 מיליון מתוכם נתרמו על ידי עמותת הידידים של המרכז הרפואי, מעיזבונם של הזוג המנוח.
• המחזמר "אנני" נחת בישראל בגרסה שמביים הבמאי צדי צרפתי וקאסט שכולל את מיי פיינגולד, עוז זהבי, טלי אורן, רועי וינברג ומיטל נוטיק. פרמיירה חגיגית נערכה לחברי מועדון "שלך" באקספו ת"א, אותה אירחה מנכ"לית המועדון סיגלית כהן ברוך.

בקטנה

• בקיבוץ רוחמה הסתיים קורס לאפליקציות שימושיות למפונים מכפר עזה, במסגרת פרויקט חוסן של קרנות הביטוח הלאומי, בשיתוף עמותת מחשבה טובה. (חבצלת דמארי)
ירון צפדיה, מנכ"ל ניופאן, הוציא לדרך באירוע את הקטגוריות החדשות של מותג Haier בהשתתפות נציגים מהחברה הזרה.
• עיריית פ"ת בראשות רמי גרינברג והספורטן הרימו אירוע קהילתי למען מפוני נווה גן, שבתיהם נפגעו במהלך המלחמה.
• בזק בינלאומי חגגה עם ילדי העובדים שעולים לכיתה א' בספארי בר"ג.
• כפיר אביגד, מנכ"ל DBOX, אירח את הנהלת EGGER, מהחברות המובילות בתחום מוצרי העץ.
• "שנה לצמוח בה". עמותת ילדים בסיכוי יצרה לוח שנה חברתי עם איורים וערכים מעוררי השראה, וההכנסות קודש לילדי הפנימיות. (חבצלת דמארי)

מינויים

• ד"ר רוני צבר, מייסד "צבר רפואה בית חולים בבית" והמנהל הרפואי במשך 20 שנה מיום היווסדה, מונה לנשיא החברה ויכהן גם כמנהל מחלקת פגועי הראש החדשה. ד"ר ענבל מעיין תיכנס לנעליו.
• חברת הפינטק GMT: לימור אלפסי מונתה למנהלת חטיבת המכירות, חן ביברמן מונה למנהל הביטחון הראשי וליאור רוזנפלד לקצין ציות ראשי.
ענת ברקן מונתה למנהלת חטיבת משאבי אנוש וחברת הנהלה בחברת טכנולוגיות המידע אברא.
ברוך דיליאון מונה למנכ"ל חברת אוטונומוס גארד הציבורית.
אלעד לוינגר מונה למנהל המכירות הארצי של קרדן נדל"ן.
ארז שמש מונה לסמנכ"ל מכירות ושותפים (CRO) באינטגריטי תוכנה.
• עו"ד זאב ביננשטוק מונה לסמנכ"ל ייעוץ משפטי והיועץ המשפטי הראשי של חברת רובי קפיטל.
אהוד שטרנהיים מונה למנכ"ל ISA GROUP.
לינור שוסט מונתה לסמנכ"לית הון אנושי ופיתוח יזמי בקרן הון הסיכון F2.
איתן צבי מונה למנכ"ל גליל אקספורט.