• שף אסף גרניט חתם השבוע על עוד חוזה שיווק והפעם כפרזנטור של רשת מטבחי הדקל. זה קרה יחד עם פתיחת סניף חדש בבאר-שבע. עלות ההשקעה 3.6 מיליון שקלים על סניף בשטח 700 מ"ר שהוקם בעיר העתיקה, בבניין היסטורי ששופץ מהיסוד וכלל ושימור החזות ההיסטורית. תתחדשו.
• כחלק מביקורם בצפון הארץ, נשיא המדינה יצחק הרצוג ורעייתו מיכל ביקרו בבית הספר בקריית-שמונה, שם פגשו את מנכ"ל טבע נאות, ירון בוגנים, שהעניק לנשיא תמונה נוסטלגית מילדותו כשהוא נועל נעלי בית מדגם קיפי.
• שלושה חודשים אחרי שרכשו את רשת סטודיו פאשה, חברת ARGANIA GROUP והמנכ"לית אורטל אלון הודיעו על פתיחת סניף חדש של הרשת בעלות של מיליון וחצי שקל. הסניף החדש בגודל של 100 מ"ר נפתח בקניון עופר רחובות ועוצב כבר בקונספט החדש.
• הזמר משה פרץ ומשפחתו נבחרו לקמפיין סתיו חורף 2025-26 של רשת גלי. הקמפיין יעלה לרגל השקת הקולקציות החדשות לכל המשפחה בהשקעה הנאמדת בכ-1.5 מיליון שקלים. פרץ יככב בקמפיין יחד עם אשתו ירדן, והילדים מיכאלה, התאומים נועם וגיא ובת הזקונים ריף.
• מנכ"ל לקסוס דרור גורלניק קיים השבוע ארוחת ערב חגיגית במסעדת a של יובל בן נריה בהשתתפות בכירי המשק, בהם דור פיקל מנכ"ל יוניון מוביליטי, דפנה בן משה מנכ"לית לופטהנזה ישראל, נועה בכר אהרוני מנכ"לית רולדין, ירון ליברמן מנכ"ל מלון דה נורמן, ואחרים שנהנו מארוחת אומקאסה יפנית אינטימית בת 12 מנות, יינות מותאמים אישית תחת ידיו של השף בן נריה. כמובן שהוגשה גם מנת הגיודון שפותחה בהשראת הערכים היפנים של לקסוס.
• פורום הדירקטוריות של איגוד הדירקטורים בישראל חצה אבן דרך משמעותית עם הצטרפותה של החברה ה-1,000. מנכ"לית האיגוד הדר צופיוף הכהן ויו"ר הפורום רו"ח רגינה אונגר חגגו את ההישג לצד דמויות מוכרות כמו מנכ"לית אל על דינה בן-טל גננסיה, אשת התקשורת עדן הראל ואליס מילר שסללה לנשים את הדרך לקורס טיס.
• הדור השני של אביבי מטבחים, יוני אביבי ואסתי אביבי יחד עם המנכ"ל חיים משען והמעצב הראשי שלומי כהן אירחו כ-240 אדריכלים ומעצבי פנים לאירוע השנתי, שכלל השנה לראשונה גם את קולקציית הצבעים וחגגו מכירת 14 אלף מטבחים. הנוכחים נהנו מהופעה של שירי מימון בטראסק, תל-אביב.
• כחלק מפרויקט עזריאלי אקדמי הציגו יוצרות התוכן גל אוחיון ושירה מורג את הפופ-אפ הראשון VAGUE ET CHANSON מותג אופנה לנשים, והפעם קולקציית ילדים שנולדה יחד עם האימהות הטרייה של המייסדות. הקמת הפופ-אפ נערכה במסגרת אקדמיה לקמעונאות אופליין למותגי אונליין של עזריאלי. הגיעו לפרגן חיים ושגית רביבו, שירה גוטמן קורן ואלינור קופלר.
• רשת מלונות דן ממשיכה לתת חסויות אישיות לספורטאים פראלימפיים מצטיינים. השבוע נחתם הסכם של הרשת עם הטניסאי המעוטר גיא ששון, אלוף וימבלדון, ארה"ב הפתוחה, הרולאן גרוס וזוכה מדליית הארד באולימפיאדת פריז. החסות בשווי עשרות אלפי שקלים תעניק לששון שקט כלכלי שיאפשר לו להתמקד בתחרויות בסבב ה-ITF שבהן הוא צפוי להתחרות בשנה הקרובה.
בבית החולים איכילוב נחנכו מכשור חדש ומשחקייה לילדים המטופלים במכון הקרינה. התרומה של ליאורה עופר הוקדשה לזכר 12 הילדים ממג'דל שמס שנרצחו בפגיעת הרקטה. נכחו: ראש מועצת מג'דל שמס דולאן אבו-סלאח ומנכ"ל איכילוב פרופ' אלי שפרכר.
הסופ"ש שלי - גיל בר־טל
יו"ר הסתדרות המעוף
בן 58, נשוי פלוס 2, מתגוררים ברמת-גן.
• לו"ז של סופשבוע?
"נוהג לפתוח את סוף השבוע שלי בסיבוב קפה בנחלת בנימין וקניות בשוק הכרמל בתל-אביב. האנשים, הריחות, הקולות והטעמים ממלאים אותי באופטימיות ובאנרגיות לכל השבוע".
• איך אתה מתנתק?
"תרבות, סרטים, הצגות והרצאות. השעתיים האלו נותנות מנוחה למחשבות ומאפסות את הראש. בכל יצירה תרבותית אתה מקבל עוד זווית על החיים ופותח את הראש ואת המחשבה".
• על מה מבזבזים בסופשבוע?
"הבילוי האולטימטיבי עבורי הוא מסעדה טובה עם אשתי ובני המשפחה, ואם יש גם הצגה באותו הסופ"ש אז עוד יותר טוב".
• מהמארחים או המתארחים?
"לרוב אני ומשפחתי מתארחים אצל ההורים, הם הכי מתאמצים ואוהבים לארח וכל הצדדים מרוצים. זאת גם הזדמנות מצוינת לעדכון שבועי עם כל בני המשפחה".
• מה עושה בשבת בבוקר?
"זה מאוד תלוי בעונה. בקיץ תמצאו אותי בחוף הים, אין על החופים בישראל. ובחורף בחדר כושר".
• תחביב מפתיע?
"אני אוהב מאוד להשתתף בסדנאות משחק ואימפרוביזציה, הן מפיחות בי רוח נעורים ומטעינות אותי בחיוניות. אני לוקח משם לא מעט לעבודה שלי, בה אני נדרש לאלתר ולקבל החלטות מושכלות ומהירות".
• מתכון מנצח שלך לארוחת שישי?
"עוף ותפוחי אדמה ברוטב מתוק-חריף עם הרבה שום והרבה דבש. מעבר לטעם המעולה, ריח התבשיל שיוצא מהתנור פשוט נפלא".
• פרלמנט?
"כל מפגש עם חברים או משפחה הוא סוג של פרלמנט בעיניי. אני תמיד מתייעץ עם רעייתי".
• אלף דולר על בירה בשישי?
"זימונד פרויד. יש לי כל כך הרבה מה לשאול אותו..."
• המלצת תרבות?
"המחזמר 'פריסילה מלכת המדבר', הסרט הנורווגי 'להיות נאהבת' וכל ספר של פרויד".
• טיפ אחד להצלחה?
"לפני החלטה, להגדיר את הבעיה, להקדיש לה זמן, לאסוף מידע ורק אז להתכנס להחלטה".
ראשוני: השחקנית/ זמרת ההריונית משי קלינשטיין תהיה הפרזנטורית של מלון היולדות בייבי ליס, שעבר שיפוץ בהשקעה של שמונה מיליון שקל.
שלי גפני השיקה את הפופ־אפ הראשון למותג הטיפוח שלה Pelle בקניון עופר רמת אביב. נכחו המשקיעים שנחשפים לראשונה, אופיר ברדה, רני בן דור והבעל אופק קאירי.
האלפיון: טבעת זהב לבן ואדום משובצת יהלומים בשילוב ספיר ורובי
מחיר: 79 אלף שקל
רשת התכשיטים אימפרס מציעה טבעת זהב לבן ואדום 18K משובצת יהלומים 1.07 קראט בשילוב אבני ספיר ורובי של FRIEDEN, יצרנית תכשיטים שווייצרית שמתמחה בתכשיטי יוקרה משובצים יהלומים ואבני חן. הקווים המנחים הם אמנות, יצירתיות וחומרים איכותיים. המותג מאופיין בקולקציות הכוללות עיצובים ייחודיים וטרנדיים שיתאימו לכל אחת. בתנאי שיש לה את הכסף כמובן.











