עידן ועידנים לפני שהפכה לכוכבת ריאליטי ולמיליונרית בעלת מותג מצליח, קים קרדשיאן הייתה, לדבריה, "רק נואשת להתפרסם. בתקופה ההיא זה היה מגניב". עד כדי כך שכבר באמצע שנות ה-2000, בימיה הראשונים של התוכנית "משפחת קרדשיאן", היא כבר ידעה איך להשתמש בצלמי הפפראצי לצרכיה, כשהאמת, איך לומר, לא תמיד נר לרגליה.
בפודקאסט Khloé in Wonder Land של אחותה קלואי הודתה קרדשיאן: "התהילה הייתה כל מה שרציתי. חייתי בשביל זה". לדבריה, בין השנים 2006 ל-2009 היא הייתה מוכנה לעשות הכל כדי להיראות רלוונטית ולהתפרסם. אחד הסיפורים הבולטים שהיא חושפת, נוגע לבריטני ספירס (שלא לומר, רוכב על השם שלה). קרדשיאן מספרת שידידה הטוב ג'ונתן צ'בן מצא את המלון הניו-יורקי שבו התארחה ספירס באחד מביקוריה בעיר, והשניים החליטו לקפוץ לשם – לא כדי לפגוש אותה, אלא כדי להיראות כאילו הם פוגשים אותה.
לדבריה, הם הצליחו לתפוס טרמפ ברולס-רויס של אדם עשיר, ישבו מאחור כדי ליצור רושם שיש להם נהג פרטי, וירדו בכניסה למלון, במקום שבו חיכו עשרות צלמים לספירס.
"יצאנו מהרכב", מספרת קרדשיאן, "וכולם התחילו לצעוק: 'קים, קים, את באה לבקר את בריטני?'". למעשה, הם לא הכירו אף אחד במלון. קרדשיאן מספרת שהם נכנסו אובדי עצות ללובי, ואז מיהרו בבהלה לתא טלפון בטרקלין המלון, שם שהו 20 דקות בלי לדעת מה לעשות. כשיצאו לבסוף, הצלמים הסתערו עליהם ושאלו: "איך היה עם בריטני? איך היה הביקור?"
בדרך הביתה הם לא חזרו לרולס-רויס, אלא לקחו מונית. "פשוט עבדנו על המערכת", אומרת קרדשיאן, "וזה היה על כל שער של כל מגזין. חשבנו שאנחנו גאונים".








