הפועל ת"א מתחזקת: ליוואי רנדולף (33, 1.98 מ'), ששוחרר מזניט סנט פטרסבורג, חתם וצפוי לנחות היום בארץ. הוא ישתכר 600 אלף דולר עד סיום העונה, אבל יוכל לשחק רק ביורוליג. רנדולף שיחק שנתיים בהפועל ירושלים, וממנה עבר בעונה שעברה למכבי ת"א, בה קלע 12.0 נקודות ולקח 3.8 ריבאונדים בממוצע למשחק ביורוליג.
בעקבות פציעתו של נמרוד לוי, הפועל ירושלים צירפה את הפורוורד יותם חנוכי בחוזה לשתי עונות וחצי. חנוכי (25, 2.05 מטר) החל את קריירת הבוגרים שלו בהפועל גלבוע/גליל, ובהמשך שיחק גם בקריית-אתא, חולון וגליל עליון. את העונה הנוכחית פתח במדי העולה החדשה מכבי רעננה, שם רשם ממוצעים של 10.8 נקודות ו-3.5 ריבאונדים למשחק.

נבחרת ישראל: גינת לא ישחק נגד קפריסין

נבחרת ישראל בכדורסל החלה אתמול את הכנותיה לקראת חלון פברואר, במסגרת מוקדמות אליפות העולם, בו תתמודד פעמיים עם נבחרת קפריסין: ביום שישי (21.00) וביום ראשון (19.00). שני המשחקים יתקיימו בקפריסין.
מתוך 20 שחקני הסגל הרחב שזימן המאמן אריאל בית הלחמי נותרו 18, כשתומר גינת, שטרם התאושש באופן מלא מהפציעה, הודיע כי ייעדר מצמד המשחקים. שחקני הנבחרת שמשחקים ביורוליג ישתתפו רק במשחק השני, מלבד ים מדר, שייקח חלק במשחק של הפועל ת"א נגד מילאנו ביום חמישי ולמחרת יצטרף כבר למשחק הראשון.
בית הלחמי אמר אתמול: "היינו שמחים שהיורוליג ופיב"א ישתפו פעולה. עכשיו אנחנו צריכים להישען על השחקנים וההבנה שלהם שהחלון הזה חשוב, ומקווה שנמצא את ההרכבים הנכונים למשחקים האלה. אנחנו צריכים שחקנים שמבינים שזה חלון פיזי ושהם צריכים לבוא ולהילחם. אנחנו עדיין נבחרת הרבה יותר טובה ואיכותית מקפריסין, אבל לא מצפה לנו טיול". (אפרת עמורבן)