בנק ירושלים השלים הנפקת אג"ח מגובות משכנתאות בנקאיות בהיקף של כ-610 מיליון שקל. העסקה באה בהמשך לאיגוח משכנתאות בנקאי ראשון שביצע הבנק ביוני 2025 בהיקף של כחצי מיליארד שקל, והיא מהווה חלק מאסטרטגיה כוללת להרחבת כלי המימון ולניהול יעיל של מקורות ההון.
דורון שליט מונה למנכ״ל באייר ישראל
באייר ישראל הודיעה על מינויו של דורון שליט למנכ״ל החברה. שליט, לשעבר מנכ"ל החברות CSL ,GSK וLilly ישראל, מביא עימו ניסיון ניהולי רב בפעילות פארמה גלובלית. באייר היא אחת מחברות התרופות המובילות בעולם.
חשד: העלים מס מהשכרת דירות ב-21 מיליון שקל
תושב ביתר עלית חשוד בהעלמת הכנסות של 12 מיליון שקל מהשכרת דירות. מחקירת רשות המסים עולה כי בין השנים 2018 עד 2025 הוא השכיר דירות לחברות כוח אדם, כאשר חלק מהדירות בבעלותו וחלק הן בשכירות משנה.
קצרים
• רשת המשקפיים אירוקה, בבעלות סופר-פארם, משיקה את מותג משקפי השמש והראייה של ויקטוריה בקהאם, במקביל להשקה בעולם. הרשת משיקה גם קולקציית קפסולה של מותג היוקרה האיטלקי R.G.L - שיוצרה בלעדית עבורה.
• ישרקו, חברת יבוא של טיב, קיבלה את הזיכיון לשיווק יקס סקוריה מרמת הגולן.






