נזקי הרכוש מהטילים שנורו מאיראן בשלוש היממות הראשונות של המלחמה מסתכמים עד כה בכ-100 מיליון שקל. כך נודע ל"ממון" מגורמים הבודקים את הנזקים במס רכוש. יחסית למלחמה עם איראן בחודש יוני האחרון מדובר בנזקים נמוכים בהרבה. עד כה הוגשו כבר כ-3,600 תביעות לפיצויים, אולם מספרם צפוי לעלות עם חזרתם הביתה של מי שאינם שוהים בביתם כעת ועם שובם של ישראלים מחו"ל.
פעילות עשרות צוותים מטעם קרן הפיצויים במס רכוש שברשות המסים לטיפול בנזקים מתנהלת בכל האתרים שבהם נגרמו נזקים מפגיעות ישירות של טילים או משברי מיירטים. עיקר הנזקים נגרמו עד כה בשלוש ערים - תל-אביב, בית-שמש ובאר-שבע.
60 צוותים של קרן הפיצויים פועלים ברחבי הארץ, כאשר 22 מהצוותים נמצאים באזור המרכז, 34 באזור בית-שמש ובאר-שבע ועוד 4 צוותים נמצאים באזור הצפון. עד כה התקבלו במוקדי קרן הפיצויים 3,612 תביעות מאז תחילת המלחמה, מהן 2,917 בגין נזק למבנה, 378 בגין נזק לתכולה וציוד ו-317 בגין נזק לרכב.






