חובבי המותג כינו אותה "בננה" ו"אייפון על גלגלים", היו"ר המיתולוגי לוקה די מונזמולו דרש להסיר מחזיתה את סמל הסוס הצוהל כדי למנוע מבוכה, ומנהל השיווק אף התפטר. אולם למרות הקיתונות של בוז שספגה הפרארי החשמלית הראשונה – "לוצ'ה" – יצרנית רכבי היוקרה האיטלקית צוחקת אחרונה.
לפי דיווח ב"פייננשל טיימס", פרארי מכרה כמעט מראש את כל הקצאת הייצור של הדגם השנוי במחלוקת לשוק היעד המרכזי שלו: סין. מדובר בסיכום מכירות של כ-500 יחידות במחיר של כ-580 אלף דולר לרכב (כ-4 מיליון יואן). עיקר הביקורת נגעה לעיצוב ה"לוצ'ה", שהופקד לראשונה בידי מעצב שאינו איטלקי – ג'וני אייב, לשעבר המעצב הראשי של אפל – לצד הסתייגות ממערכת ההנעה החשמלית.
במקביל, פרארי עדכנה כלפי מעלה את תחזית ההכנסות והרווח השנתי שלה (שצפוי להגיע ל-2.97 מיליארד יורו), הודות לביקושים קשיחים לדגמים אקסקלוסיביים בהזמנה מיוחדת, ובראשם ה-F80 שמחירה כ-3.6 מיליון יורו. הצלחת ה"לוצ'ה" בסין מוכיחה כי גם כשהמעריצים הוותיקים מעקמים את האף, האסטרטגיה החשמלית של החברה עובדת.





