אופן ההכנה:
- מחממים את התנור ל-130 מעלות, משמנים נייר אפייה ומניחים אותו בתבנית.
- מחממים את שמן הזית בסיר, מוסיפים את נתחי הבשר וצורבים אותו מכל הצדדים. מוציאים לצלחת ושומרים בצד.
- מוסיפים את הבצל והשום, מערבבים ומטגנים כמה דקות, עד שהשוליים נצרבים.
- מערבבים בקערה גדולה מאוד את הפסטה, רוטב העגבניות, המלח, הפלפל, הפפריקה והטימין, עד לציפוי אחיד.
- מסדרים בתבנית שליש מכמות הפסטה, מניחים מעליה את הבשרף הבצל, השום והערמונים. מכסים ביתר הפסטה ויוצקים מים עד לגובה המנה.
- מניחים מעל נייר אפייה ועוטפים היטב בנייר אלומיניום. אופים בתנור 7 שעות לפחות.
* המתכון באדיבות ברילה