חמין מקרוני ואסאדו
כשר
זמן הכנה
15 דקות
זמן כולל
430 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
12
מצרכים
5
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
5
כפות
שמן זית
5
חתיכות (1 קילו)
אסאדו עם העצם
2
יחידות
בצלים חתוכים לרבעים
7
יחידות
שיני שום שלמות, קלופות
1
צנצנת
רוטב עגבניות עם בזיליקום קנוי או ביתי
1
חבילה
פסטה מסוג בוקטיני (ארוכה, עבה וחלולה), מוכנה לפי הוראות היצרן
1
כפית
מלח
1
כפית
פלפל שחור גרוס
1
כף גדושה
פפריקה
3
כפות
טימין טרי, רק העלים
200
גרם
ערמונים בוואקום
מים
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן ההכנה:
  1. מחממים את התנור ל-130 מעלות, משמנים נייר אפייה ומניחים אותו בתבנית.
  2. מחממים את שמן הזית בסיר, מוסיפים את נתחי הבשר וצורבים אותו מכל הצדדים. מוציאים לצלחת ושומרים בצד.
  3. מוסיפים את הבצל והשום, מערבבים ומטגנים כמה דקות, עד שהשוליים נצרבים.
  4. מערבבים בקערה גדולה מאוד את הפסטה, רוטב העגבניות, המלח, הפלפל, הפפריקה והטימין, עד לציפוי אחיד.
  5. מסדרים בתבנית שליש מכמות הפסטה, מניחים מעליה את הבשרף הבצל, השום והערמונים. מכסים ביתר הפסטה ויוצקים מים עד לגובה המנה.
  6. מניחים מעל נייר אפייה ועוטפים היטב בנייר אלומיניום. אופים בתנור 7 שעות לפחות.
* המתכון באדיבות ברילה