
חמין מקרוני ואסאדו
(צילום: אפיק גבאי)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
5
כפות
שמן זית
5
חתיכות (1 קילו)
אסאדו עם העצם
2
יחידות
בצלים חתוכים לרבעים
7
יחידות
שיני שום שלמות, קלופות
1
צנצנת
רוטב עגבניות עם בזיליקום קנוי או ביתי
1
חבילה
פסטה מסוג בוקטיני (ארוכה, עבה וחלולה), מוכנה לפי הוראות היצרן
1
כפית
מלח
1
כפית
פלפל שחור גרוס
1
כף גדושה
פפריקה
3
כפות
טימין טרי, רק העלים
200
גרם
ערמונים בוואקום
מים
:רשימת קניות עבור המתכון
מתכון לחמין מקרוני עם אסאדו וערמונים
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/hyejyqtaoאופן ההכנה:
- מחממים את התנור ל-130 מעלות, משמנים נייר אפייה ומניחים אותו בתבנית.
- מחממים את שמן הזית בסיר, מוסיפים את נתחי הבשר וצורבים אותו מכל הצדדים. מוציאים לצלחת ושומרים בצד.
- מוסיפים את הבצל והשום, מערבבים ומטגנים כמה דקות, עד שהשוליים נצרבים.
- מערבבים בקערה גדולה מאוד את הפסטה, רוטב העגבניות, המלח, הפלפל, הפפריקה והטימין, עד לציפוי אחיד.
- מסדרים בתבנית שליש מכמות הפסטה, מניחים מעליה את הבשרף הבצל, השום והערמונים. מכסים ביתר הפסטה ויוצקים מים עד לגובה המנה.
- מניחים מעל נייר אפייה ועוטפים היטב בנייר אלומיניום. אופים בתנור 7 שעות לפחות.
* המתכון באדיבות ברילה





