אופן ההכנה:
- לשים את כל חומרי הבצק עד שמתקבל בצק חלק וגמיש. מכסים ומתפיחים כשעתיים להכפלת הנפח.
- מערבבים את רוטב הפיצה עם מוצרלה, זיתים, שום ואורגנו.
- כשהבצק תפוח יוצרים ממנו כדורים בכל מיני גדלים. מכניסים את הכדורים לקערת הרוטב ומערבבים. מעבירים את הכדורים לתבנית קוגלהוף משומנת היטב.
- מתפיחים עוד 45 דקות עד להכפלת הנפח. אחרי ההתפחה הנוספת שופכים מעל את כל הרוטב שנשאר.
- מחממים תנור ל-190 מעלות. אופים במשך 40-45 דקות עד שהבצק אפוי והחלק העליון זהוב ויפה.
- מצננים 5 דקות לפחות. משחררים את הלחם מדפנות התבנית בעזרת סכין והופכים לצלחת הגשה.
פורסם לראשונה: 10:26, 12.07.23