שתף קטע נבחר

ללא כולסטרול, חומרים משמרים וצבעי מאכל: תערובות להכנת מרציפן ומרנג

גם כשאוכלים מתוק ועתיר קלוריות, רצוי לוודא שמדובר במוצר שהוא טבעי כמה שיותר ואם הוא מגיע בלי כולסטרול – בכלל טוב. המרשלג, המפעל המשפחתי הוותיק לדברי מתיקה מרחיב את שורת המוצרים שלו ומוסיף לסדרת "כל אחד יכול" תערובות איכותיות להכנת מרנג' ומרציפן שיקלו על האופים.

 

שתי תערובות חדשות:

 

  • תערובת להכנה קלה ומהירה של מרציפן איכותי. אופן ההכנה פשוט מאין כמוהו, יש לשים את התערובת בקערה, להוסיף שתי כפות מים רותחים, ללוש מעט והמרציפן מוכן. התערובת מכילה 50% שקדים מובחרים, ללא כולסטרול, ללא חומרים משמרים וללא צבעי מאכל. המרציפן מצוין למאכל כפי שהוא ומשמש גם לאפיה, כמילוי של קרואסונים ורולדות או פשוט לעיצוב וציפוי עוגות ועוגיות.

 

  • תערובת להכנת פשוטה וקלה של מרנג. כל שיש לעשות הוא להוסיף מי ברז, להקציף ולזלף. נגמרו הימים של הפרדת ביצים ולכלוך של קליפות. התערובת עשויה מביצים מפוסטרות, ללא חומרים משמרים וללא צבעי מאכל. לאחר ההקצפה ניתן להוסיף לתערובת בתנועות קיפול עדינות, שברי אגוזים, שבבי קוקוס, קקאו, קפה נמס לפי הטעם. לערכה מצורפת שקית זילוף איכותית המתאימה לזילוף נשיקות וכבסיס לקינוחים ולציפוי פאי ועוגות. 250 גרם, מחיר מומלץ לצרכן: 22.00 ש"ח.

 

 (צילום: יח"צ) (צילום: יח
(צילום: יח"צ)

22-24 שקל, להשיג ברשתות ובחנויות המתמחות ברחבי הארץ





 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: יח"צ
תערובת להכנה קלה ומהירה של מרציפן איכותי
צילום: יח"צ
ד"ר רק שאלה
מחשבוני בריאות
פורומים רפואיים
מומלצים