מינויים חדשים בענף הנדל"ן: אפי ארנפלד מונה לסמנכ"ל שיווק ומכירות בחברת הנדל"ן פרשקובסקי השקעות ובנין. במסגרת תפקידו, ארנפלד יהיה אחראי על כל מערך השיווק והמכירות של החברה ויקדם את כלל הפרויקטים שלה. בין הפרויקטים של פרשקובסקי שנמצאים בשיווק בימים אלו: בתל אביב, בהרצליה , בחיפה, ברחובות , באשדוד , בנופי בן שמן בלוד ועוד.
1 צפייה בגלריה
התחדשות עירונית בתל אביב פרויקט HaGaDa של חברת פרשקובסקי ברחוב בני דן
התחדשות עירונית בתל אביב פרויקט HaGaDa של חברת פרשקובסקי ברחוב בני דן
הריסת מבנה ישן בפרויקט התחדשות עירונית של פרשקובסקי בתל אביב
(אורי חודי)
לארנפלד ניסיון רב בעולמות השיווק והמכירות בחברות מובילות במשק הישראלי. בתפקידו האחרון כיהן כסמנכ"ל שיווק ומכירות וחבר הנהלה בכיר בחברת דלתות פנדור, קודם לכן כיהן כסמנכ"ל השיווק של חברת טורנדו מוצרי צריכה ובעבר כיהן כמנהל מחלקת שיווק פרטי בפרטנר ומנהל תחום שיווק אינטרנט בסלקום.
חיים קראדי, מנכ"ל פרשקובסקי מניבים: "אני רוצה לברך את אפי על הצטרפותו למשפחת פרשקובסקי ולאחל לו המון הצלחה בתפקיד. אפי מביא עמו ניסיון רב בעולמות השיווק והמכירות מהחברות השונות בהן עבד והפרויקטים הרבים והמורכבים אותם הוא הוביל. אנו בטוחים שאפי יוביל להישגים משמעותיים".
אפי ארנפלדאפי ארנפלדצלם: צילום עצמי
ארנפלד, סמנכ"ל השיווק והמכירות הנכנס מסר: "אני שמח ונרגש להצטרף לקבוצת פרשקובסקי. אני מודה להנהלת החברה ולדירקטוריון על האמון שניתן בי ונכנס לתפקיד מתוך תחושת אחריות גדולה והתרגשות, ומאמין בשילוב בין חשיבה אסטרטגית, חיבור עמוק לשוק וללקוחות ועבודת צוות חזקה במטרה לחזק את פעילות החברה, להעמיק את הקשר עם הלקוחות ולהוביל מהלכים שיתמכו בצמיחה ובהמשך הצלחתה של פרשקובסקי בשוק הנדל״ן המתפתח והתחרותי".

מנהל נכסים חדש בישפרו תנופורט

חברה נוספת שהודיעה על מינויים חדשים היא קבוצת ישפרו תנופורט שמינתה מנהלל נכסים חדש ומנהלת שיווק. הקבוצה הודיעה על מינוי נפתלי פרגן למנהל הנכסים של הקבוצה. נפתלי פרגן בעל תואר ראשון במשפטים ומנהל עסקים מאוניברסיטת רייכמן, ותואר שני במדעי החברה, עם התמחות בלימודי דמוקרטיה.
נפתלי פרגןנפתלי פרגןצלם: רמי זינגר
פרגן מביא עמו ניסיון בתחום הנדל”ן והמשפט, עם התמחות בפיתוח עירוני, התחדשות עירונית ופינוי-בינוי. בתפקידו האחרון שימש פרגן כמנהל בחטיבת ההשקעות והפיננסים של כלל ביטוחים. פרגן כיהן בעבר כשותף במשרד עורכי דין מתמחה בנדל”ן, והיה אחראי לייזום, קידום וליווי פרויקטים בתחום ההתחדשות העירונית.
במקביל, ירדן אדיב מונתה למנהלת שיווק נדל״ן בקבוצה וזאת "כחלק מהחלטת החברה לבצע מהלכים חדשים בתחום שיווק הנכסים", כך נמסר. אדיב בעלת תואר ראשון בתקשורת (B.A) מהמרכז האקדמי רייכמן.
כידן דהרי מבעלי ישפרו תנופורט התייחס למינויים ואמר: "לאחר תקופה של עבודה משותפת בתפקידו הקודם והיכרות מקצועית מעמיקה, החלטנו לצרף את נפתלי לשירותנו. אנו שמחים על הצטרפותו לצוות החברה ובטוחים כי ניסיונו המקצועי והאישי העשיר, לצד יכולותיו וראייתו הרחבה, יתרום תרומה משמעותית להמשך צמיחתה והתפתחותה המתמדת של החברה. במקביל, אנו שמחים ומברכים על הצטרפותה של ירדן אדיב לקבוצה. ובטוחים כי ניסיונה בתחום השיווק והתקשורת, יסייעו לנו להמשיך להוביל ולחדש".
פרגן מסר: “אני נרגש להצטרף לצוות ואני סמוך ובטוח שנוכל להמשיך להוביל בתחום הנדל”ן המניב. אני מודה להנהלה על האמון בי, ובטוח כי נוכל להמשיך ולהוביל יחד את החברה להישגים חדשים״.
אדיב מסרה “אני נרגשת להצטרף לקבוצת ישפרו תנופורט, ואני בטוחה שנוכל להמשיך לצמוח ולהביא חידושים בשוק הנדל”ן המניב. אני מודה להנהלה על האמון בי, ובטוחה כי נוכל לבדל את הקבוצה בשוק הנדל"ן המקומיו באמצעות אסטרטגיה שיווקית חדשנית ושינוי מיתוגי".