
(צילום: הדס ניצן)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
2
כוס
קמח מצה
2/3
כוס
שמן קנולה
2/3 1
כוס
מים רותחים
1
כפית
מלח
4
יחידות
ביצים
לקישוט:
חופן
עלי זעתר טרי
חופן
שומשום
חופן
קצח
:רשימת קניות עבור המתכון
לחמניות זעתר מתובלות לפסח
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/bj4x0037lrאופן ההכנה:
- שמים בקערה את קמח המצה, המלח, המים רותחים והשמן ומעבדים עד לקבלת בצק אחיד.
- מוסיפים את הביצים (בכל פעם ביצה טרופה אחת), ולשים היטב עד לאיחוד הבצק.
- מרטיבים מעט את הידיים ויוצרים כדורים (בגודל כדור פינג פונג). טובלים או מגלגלים באחד הקישוטים (שומשום/ קצח/ עלי זעתר), ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות, ואופים במשך 20 דקות בלי לפתוח את דלת התנור.
- מנמיכים את חום התנור ל-160 מעלות, ואופים כ-15 דקות נוספות עד שהלחמניות מזהיבות. מוציאים מהתנור, מצננים ומגישים.





