מרק אפונה קפואה
כשר
זמן הכנה
10 דקות
זמן כולל
55 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
8
מצרכים
6
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
מעט
שמן לטיגון
1
בצל גדול
קצוץ
500
גרם
אפונה קפואה
4
גבעולי
סלרי
חתוכים
6
נתחי עוף
שוקיים, כרעיים, כנפיים
1
כפית גדושה
כורכום
1/2
כפית
פלפל שחור
טחון
1
כפית
מלח
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן ההכנה:
  1. מחממים את השמן בסיר ומטגנים בו את הבצל עד שהוא הופך לשקוף ורך.
  2. מוסיפים את שאר המרכיבים, מוסיפים מים עד לכיסוי ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-45 דקות,עד שהעוף מוכן.
עוד מתכונים של אסנת לסטר - בבלוג "סיר לשבת"