
מרק אפונה קפואה
(צילום: אסנת לסטר)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
מעט
שמן לטיגון
1
בצל גדול
קצוץ
500
גרם
אפונה קפואה
4
גבעולי
סלרי
חתוכים
6
נתחי עוף
שוקיים, כרעיים, כנפיים
1
כפית גדושה
כורכום
1/2
כפית
פלפל שחור
טחון
1
כפית
מלח
:רשימת קניות עבור המתכון
בקלי קלות: מרק אפונה קפואה עם עוף
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/bjmj6jtunאופן ההכנה:
- מחממים את השמן בסיר ומטגנים בו את הבצל עד שהוא הופך לשקוף ורך.
- מוסיפים את שאר המרכיבים, מוסיפים מים עד לכיסוי ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-45 דקות,עד שהעוף מוכן.
עוד מתכונים של אסנת לסטר - בבלוג "סיר לשבת"