אוכל
כשר
זמן הכנה
10 דקות
זמן כולל
25 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
10
מצרכים
6
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
לדגים:
3
יחידות
פלפלים בצבעים שונים
3
כפות
שמן זית
1
כפית
פפריקה
1/2
כפית
כורכום טחון
1
כפית
מלח
1/4
כפית
פלפל שחור גרוס
6
יחידות
שיני שום כתושות
1
ק"ג
פילה סלמון טרי פרוס למנות
לקישוט:
2
יחידות
שיני שום פרוסות
חופן
כוסברה טרייה וקצוצה
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן ההכנה:
  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים את תבנית האפייה.
  2. פורסים את הפלפלים לרצועות בעובי 1 ס"מ ומניחים בתבנית.
  3. מוסיפים לתבנית שתי כפות משמן הזית, את הפפריקה, הכורכום, המלח, הפלפל ומחצית מכמות השום הכתוש, מערבבים עד לציפוי אחיד.
  4. שוטפים ומייבשים היטב את הסלמון. מניחים אותו בתבנית יחד עם השום הנותר וכף שמן זית. מערבבים שוב, עד לציפוי.
  5. מסדרים את נתחים על הפלפלים, בוזקים שום וכוסברה מעל ואופים בתנור כ-15 דקות.