
אבטיח בערק ונענע
(צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
1
פרוסת אבטיח עגול
1/3
כוס
ערק
12-10
עלי נענע קצוצים
מקלות ארטיקים חצויים
:רשימת קניות עבור המתכון
"ארטיק" אבטיח בערק ונענע
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/bjnqqyx7lxאופן ההכנה:
חותכים את פרוסת האבטיח ל־8 משולשים שווים.
יוצרים חריץ קטן במרכז כל קליפת משולש ונועצים בו את חצי מקל הארטיק.
מניחים את ה"ארטיקים" בתבנית, יוצקים עליהם את הערק ומפזרים את הנענע.
מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל־3 שעות לפחות. במהלך הקירור הופכים את ה"ארטיקים".
המתכון מתוך "השולחן". עוד רעיונות למנות עם אבטיח