
(צילום: shutterstock)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
החומרים:
4
בצלים בינוניים
קלופים
4
כפות
שמן תירס
או חמניות
2
כוסות
אורז בסמטי
שטוף היטב ומסונן
2
חבילות של שעועית לבנה מבושלת
(230 גרם כל אחת)
מלח ופלפל לפי הטעם, פלוס תבלינים כרצונכם
:רשימת קניות עבור המתכון
תבשיל ספניולי פשוט: אורז עם שעועית
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/bjtguu0fcאופן ההכנה:
1. קוצצים גס את הבצלים ומטגנים בשמן בסיר כבד עם מכסה תואם.
2. מוסיפים את המלח והפלפל ומבשלים עד שהבצל מתרכך. בוחשים מדי פעם.
3. מוסיפים את האורז ואת השעועית. מערבבים.
4. מוסיפים 3 כוסות מים ומתבלים בכמות יפה של מלח. אתם יכולים להוסיף תבלינים נוספים אם חשוב לכם. מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה, מכסים את הסיר ומבשלים 20 דקות.
5. מכבים את האש ומכסים את הסיר במגבת לעוד 15 דקות או עד שהסיר מתקרר מעט.





