הימים החמים הם בדיוק הזמן לסלטים קלים שמכינים (וגם אוכלים) בלי להזיע. כדי להפוך את המשימה לפשוטה אף יותר, כדאי להצטייד במוצרי מזווה משובחים שאפשר לשלוף מהמדף, לצרף לירקות טריים, לגבינות ולנקניקים, ולהרכיב תוך דקות סלט עשיר במרקמים וטעמים.
סלט פסטה
כשר
צמחוני
זמן הכנה
10 דקות
זמן כולל
10 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
14
סלט פסטה
(צילום: רונן מנגן. סטיילינג: עמית פרבר)
מצרכים
4
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
לסלט:
1
חבילה
פטה קצרה מבושלת ומצוננת
(500 גרם)
1
צנצנת
בצלים צלויין חצויים
1
צנצנת
רבעי ארטישוק
200
גרם
גבינת מנצ'גו מגוררת
1
כוס
זיתים מגולענים
חופן
עלי בזיליקום קרועים
100
גרם
אגוזי מלך
חופן
עלי רוקט
1
בצל סגול חצוי ופרוס דק
1.5
כוסות
עגבניות שרי צבעוניות חצויות
לרוטב:
1/3
כוס
שמן זית
2
כפות
חומץ בלסמי
2
כפות
ממרח פסטו
מלח ופלפל שחור
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות

אופן ההכנה:

מערבבים את מרכיבי הסלט בקערה.
משקשקים את חומרי הרוטב בצנצנת עד לקבלת רוטב חלק ויוצקים על הסלט.

המתכון מתוך "השולחן". לסלטי פסטה נוספים