
(צילום: נדב טל)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
המצרכים:
300
גר'
ריג'לה
(משקל כולל הגבעול)
2
פאקוס
10-15
עגבניות שרי
עגבניות לחות
חופן גרעיני דלעת
לרוטב :
1/3
כוס
שמן זית
מיץ מחצי לימון
2
שיני שום
כתושות
2
כפות
חומץ
1/4
כפית
מלח גס
1/2
כפית
פלפל שחור גרוס
:רשימת קניות עבור המתכון
סלט ריג'לה, פאקוס ושרי
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/bk1fm2lhhאופן ההכנה:
- מנקים את הריג'לה - מפרידים את העלים מהגבעולים, שוטפים ומייבשים היטב. ברגע שעלי הריג'לה יבשים לחלוטין מעבירים לקערת ערבוב.
- מסירים את קצוות הפאקוס, חותכים לרבעים ואז לקוביות גדולות.
- חוצים את עגבניות השרי ומעבירים לקערה. במידה ועגבניות השרי גדולות ניתן לחתוך לרבעים. העגבניות הלחות לקוביות קטנות ומוסיפים גם כן.
- מוסיפים לקערה את גרעיני הדלעת ואת כל מרכיבי הרוטב, מערבבים ומגישים מיד.