
מרק עוף ובוטנים
(צילום: דניאל לילה, סגנון: עמית פרבר)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
למרק:
1
ליטר
מרק עוף
1/2
כפית
תערובת חמשת התבלינים
1
כפית
שורש ג'ינג'ר מגורד
מיץ ליים מליים אחד או מחצי לימון
1/2
כוס
חמאת בוטנים
2
כפות
מחית קארי אדומה
1
נתח (1/2 פרפר במשקל 250 גרם) חזה עוף
1
כף
שמן
להגשה:
1/2
סלסיל נבטי שעועית
2
גזרים חתוכים לרצועות דקות מאוד
2
גבעולי בצל ירוק חתוכים לרצועות דקות
1/2
כוס
עלי כוסברה
:רשימת קניות עבור המתכון
מרק עוף ובוטנים אסייתי
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/bkb11ucireeאופן ההכנה:
מביאים לרתיחה מרק עוף עם תבלינים, ליים, חמאת בוטנים וקארי. מערבבים ואם נדמה שהמרקם "שבור", מערבלים בעזרת מוט ריסוק עד שנוצר מרק חלק וקטיפתי.
בינתיים צולים חזה עוף במחבת פסים לוהטת עם שמן כ-6-4 דקות מכל צד. מכסים ומניחים לצינון למשך 10 דקות. פורסים דק.
מגישים: מניחים בכל קערית 3 פרוסות חזה עוף צלוי, נבטים, גזר ובצל ירוק. יוצקים מעל מרק רותח ומקשטים בכוסברה.
המתכון מתוך "השולחן". למתכונים נוספים





