נמנעים מטיגון? מחמממים תנור ל- 200 מעלות. מסדרים את הלביבות בתבנית על נייר אפיה ואופים 20-15 דקות להתייצבות והזהבה.

לביבות שמרים
(צילום: Anna Shepulova, shutterstock)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
4
זוקיני מגוררים גס
100
גרם
גבינה בולגרית מפוררת
2
ביצים
1/4
כוס
פירורי לחם
קליפת לימון מגוררת מלימון קטן
3
כפות
אגוזי מלך קצוצים
מלח
פלפל שחור
מעט שמן
:רשימת קניות עבור המתכון
לביבות זוקיני מושלמות
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/bkcuwkmfzgאופן ההכנה:
1. סוחטים את הזוקיני לניקוז הנוזלים העודפים (זה חשוב במיוחד אם בכל זאת משתמשים בקישואים, אחרת תזדקקו לתוספת של פירורי לחם מעבר לכמות הנקובה).
2. מוסיפים את יתר החומרים, מערבבים ומתבלים.
3. מטגנים לביבת ניסיון במחבת טפלון עם מעט שמן כדי לבדוק את מידת היציבות ואת הטעם.
4. אם יש זמן, משהים את התערובת למשך 15 דקות במקרר.
5. נוטלים מהתערובת כמות של כף בכל פעם ומטגנים לביבות 2 דקות מכל צד להזהבה. מוציאים ומניחים על נייר סופג.
6. מגישים חם או בטמפ' החדר. טעים עם מטבל של יוגורט או בפיתה עם טחינה.
המתכון מתוך "השולחן". למתכוני לביבות נוספים





