
צלעות טלה ואבטיח
(צילום: אסף קרלה)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
1/2
כף
גרגירי פלפל שחור
לצלעות:
1/4
כוס
עלי בזיליקום יווני
1/2
כף
גרגירי כוסברה
1
כוכב אניס
קורט
מקלות קינמון
8
צלעות טלה נקיות
3
כפות
שמן זית
להגשה:
1/4
אבטיח קר
חופן
עלי בזיליקום יווני
1/2
לימון
:רשימת קניות עבור המתכון
צלעות טלה ואבטיח
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/bkdkikqmegאופן ההכנה:
כותשים בזיליקום, זרעי כוסברה, פלפל שחור, קינמון וכוכב אניס במכתש ועלי למשחה גסה.
מושחים את הצלעות במשחת הבזיליקום, יוצקים מעל שמן זית ומעסים לתוך הבשר. משהים כשעה מחוץ למקרר. ממליחים וצולים בגריל פחמים או במחבת כבדה יבשה (ללא שמן) כ־5 דקות מכל צד.
מניחים את הצלעות הצלויות בניצב לאבטיח, מפזרים בזיליקום, סוחטים לימון ומגישים.
המתכון מתוך "השולחן". עוד רעיונות למנות עם אבטיח