
(צילום: ירון ברנר)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
המצרכים:
2
כפות
שמן
2
בצלים
קצוצים
2
שיני שום
כתושות
500
גרם
בשר בקר טחון
1
בקבוק (כ-700 מ"ל)
מחית עגבניות קלה
או 1 קופסה (800 גר') עגבניות מרוסקות
800
גרם
שעועית אדומה מבושלת
(משקית קפואה שהופשרה)
מלח- לפי הטעם
צ'ילי או פפריקה חריפה - לפי הטעם
1
כפית
סוכר
:רשימת קניות עבור המתכון
חריף ממכר: תבשיל צ'ילי קון קרנה
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/bkhxn9lz2אופן ההכנה:
- בסיר בינוני, מטגנים את הבצל בשמן עד שנעשה שקוף. מוסיפים את השום ומטגנים עוד דקה.
- מוסיפים את הבשר, ומטגנים תוך בחישה ופירור הבשר עד שהבשר מאבד את צבעו האדום.
- מוסיפים את מחית העגבניות הקצוצות, מלח וצ'ילי לפי הטעם ואת הסוכר. בוחשים, מביאים לרתיחה מתונה, מנמיכים את האש ומבשלים כ-30 דקות.
- מוסיפים את השעועית המבושלת, מערבבים ומביאים לרתיחה מחדש. מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל כ-30 דקות נוספות. אם התבשיל נראה סמיך מדי או שהוא עומד להיחרך, אפשר להוסיף מעט מים רותחים במהלך הבישול.





