קישואים - נופר זוהר
כשר
צמחוני
זמן הכנה
30 דקות
זמן כולל
30 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
15
קישואים - נופר זוהר
(צילום: יאיר שגיא)
מצרכים
4
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
450
גרם
קישוא בלאדי
או זוקיני, מגורר בפומפייה
100
גרם
מוצרלה
מגוררת
1/4
צרור
פטרוזיליה
קצוצה ללא הגבעולים
8
ענפי
שמיר
קצוצים ללא הגבעולים
1/4
צרור
כוסברה
קצוצה כולל הגבעול
1
בצל בינוני
מגורר בפומפיה
1
שום
כתוש
1
ביצה
1/4
כפית
אגוז מוסקט
1
כפית
אבקת אפייה
6
כפות
קמח תופח
2
כפות
פירורי לחם
או פנקו
1
כפית
מלח
1
כפית
פלפל שחור
1/2
כוס
שמן לטיגון
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן ההכנה:
  1. מגררים בפומפייה לקערה קישואים ובצל וסוחטים היטב את הנוזלים, קוצצים פטרוזיליה, כוסברה, ושמיר ושום כתוש ומוסיפים לקערה. מוסיפים את המוצרלה המגורדת, מוסיפים תבלינים, קמח, אבקת אפייה פרורי לחם או פנקו וביצה.
  2. מעבדים את המסה בקערה היטב עד לקבלת מרקם שנח ליצור לביבות שטוחות בקוטר 6 ס"מ בערך. אם זה מרגיש לכם דביק מידי יש להוסיף כף קמח או פירורי לחם.
  3. במחבת רחבה מחממים שמן ומתחילים להניח את הלביבות, מטגנים בערך כדקה לכל צד על להבה בינונית ומגישים עם יוגורט.
נופר זוהר היא שפית ויועצת קולינרית