
עוגיות פרווה נימוחות מ-3 מרכיבים
(צילום: דורית מנו-טל אור)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
500
גרם
קמח תופח
1
כוס
שמן
240 מ"ל
150
גרם
אבקת סוכר
1/4 1 כוסות
אפשרות: שקדים מולבנים פרוסים
:רשימת קניות עבור המתכון
עוגיות פרווה נימוחות מ-3 מרכיבים בלבד
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/bknwfldg2אופן ההכנה:
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
- שמים את כל המרכיבים בקערה ומערבבים רק עד לקבלת בצק אחיד.
- יוצרים מהבצק כדורים בגודל של גולות גדולות. משטחים מעט ומניחים בתבנית (שומרים על מרווחים בין העוגיות, כי הן יתפשטו באפייה). אם רוצים, מניחים על כל עוגייה פרוסת שקד.
- אופים 12-8 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות מעט. חשוב להשגיח עליהן, כדי שלא יישרפו.
- מצננים את העוגיות לחלוטין בתבנית ומעבירים לכלי אטום. העוגיות יישמרו כשבוע.
עוד מתכונים של דורית מנו-טל אור בבלוג Sweet Dooly





