אוכל
כשר
צמחוני
זמן הכנה
10 דקות
זמן כולל
30 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
15
מצרכים
3
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
לקרוטונים:
1/4
כוס
גרעיני דלעת או חמניות
1/4
כוס
שקדים פרוסים
1
כוס
שבולת שועל שלמה
1
כף
סירופ מייפל אמיתי
3
שיני
שום, קצוצות
1/4
כוס
שמן זית
מלח אטלנטי
לפי הטעם
פלפל גרוס
לפי הטעם
לרוטב:
1/3
כוס
רויון
2
כפות
פרמזן מגורר
2
כפות
מיץ לימון
מלח אטלנטי
לפי הטעם
פלפל גרוס
לפי הטעם
לסלט:
1
יח'
אבוקדו פרוס
לפרוסות עבות
מעט מיץ לימון טבעי
3
יח'
לבבות חסה ערבית
1/4
כוס
עירית קצוצה
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן ההכנה:
  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  2. מכינים את ה"קרוטונים" - מערבבים את כל מרכיבי ה"קרוטונים" ומפזרים בתבנית בשכבה אחידה. אופים כ-20 דקות או עד שהם מזהיבים, מניחים בצד להצטננות.
  3. מכינים את הרוטב - מערבבים את כל מרכיבי הרוטב ומניחים בצד.
  4. מרכיבים את הסלט - מטפטפים מעט מיץ לימון על פרוסות האבוקדו, על מנת שלא ישחירו.
  5. פורסים כל ראש חסה לשניים לאורך ומסדרים יפה בצלחת הגשה או בצלחות אישיות. מפזרים את פרוסות האבוקדו מעל. מוזגים מעל את הרוטב, ומפזרים את העירית ואת ה"קרוטונים". מגישים מיד.