אוכל
כשר
צמחוני
זמן הכנה
15 דקות
זמן כולל
30 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
15
מצרכים
3
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
לסלט:
1
צרור
רוקט
קצוץ דק
1
חסה
קצוצה דק
10
עלי
עלי נענע שלמים
גרעינים מרימון שלם
1/2
גביע (100 גרם)
שמנת חמוצה
3
תאנים
פרוסות
1/2
כוס (50 גרם)
פיסטוקים
קלויים במחבת ללא שמן
לרוטב הוויניגרט:
1
כפית
חרדל גרגירים
1
כף
דבש
1
כפית
ג'ינג'ר מגורר
1
שן שום
כתושה
1/2
כפית
מלח
1
כף
מיץ לימון
2
כפות
מיץ תפוזים
1/2
כוס
שמן קנולה
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן ההכנה:
  1. שמים בקערה את הרוקט, החסה, הנענע וגרעיני הרימון (שומרים מעט מהם בצד לקישוט) ומערבבים.
  2. שמים בקערית את כל מרכיבי הרוטב, למעט השמן. מוסיפים את השמן בזילוף אטי, תוך טריפה, עד לקבלת רוטב אחיד.
  3. יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים. מזלפים מעל את השמנת החמוצה, מסדרים את פרוסות התאנים ומקשטים בפיסטוקים ובגרגירי הרימון ששמרנו בצד. מגישים.