פסטרמה בקר
כשר
בשרי
זמן הכנה
40 דקות
זמן כולל
800 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
8
פסטרמה בקר
(צילום: בן יוסטר. סטיילינג: נעה קנריק)
מצרכים
4
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
1
ק"ג
סינטה עגל
3
כפות
חרדל דיז'ון
2
כפות
דבש
1
כף
שמן
1
שום כתוש
1
כפית
פלפל שחור
1
כף
פפריקה מעושנת
1
כף
מלח
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות

אופן ההכנה:

מערבבים את מרכיבי המשחה ומושחים את הבשר בתערובת.
עוטפים את הנתח בניילון נצמד ומעבירים למקרר למשך 12 שעות.
צולים את הנתח בתנור שחומם מראש ל־230 מעלות במשך 6 דקות.
מורידים את החום ל־180 מעלות וצולים במשך 18 דקות.
מוציאים מהתנור, מצננים ופורסים דק.