סלט ויאטנמי
כשר
זמן הכנה
25 דקות
זמן כולל
115 דקות
דרגת קושי
בינונית
כמות מצרכים
17
מצרכים
4
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
1
כוס
פילה פומלה
גדולה
100
גר'
חזה עוף במרינדה
1/4
צ'ילי אדום
פרוס לטבעות
חופן
עלי כוסברה
חופן
עלי נענע
1
מלפפון
חתוך לרצועות דקות
מרינדה לחזה עוף:
330
מ"ל
סויה
2
כפיות
שמן שומשום
2
כפות
סוכר לבן
או חום
3-4
כפות
מים
רוטב לסלט פומלה:
1
קובייה קטנה של ג'ינג'ר
1/4
צ'ילי אדום
קצוץ
4
שיני שום
טרי, קצוץ
4
כפות
חומץ
2
כפות
רוטב דגים
1
כף
סוכר לבן
קומץ
מלח
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן הכנה:
  1. משרים את חזה העוף במרינדה למשך שעה וחצי.
  2. מכינים את הרוטב לסלט - מכניסים את מצרכי הרוטב לקערה, מערבבים עד שהסוכר נעלם.
  3. מניחים את הרוטב בצד ל-20 דקות כדי שכל הטעמים של הירקות יפתחו ויכנסו לתוך הרוטב.
  4. לאחר שעה וחצי, מחממים את התנור לטמפ' של 170 מעלות ומכניסים את חזה העוף לתנור עד שהוא מוכן.
  5. מניחים את חזה העוף בצד עד לקירור מוחלט של העוף. בינתיים מתחילים להכין את הסלט: מכניסים לקערת הערבוב את הפומלה הנקייה, הצ'ילי, המלפפון, הכוסברה והנענע. מפרקים את חזה העוף ליצכות קטנות ומוספים לקערה של הסלט. מוסיפים את הרוטב, מערבבים היטב ומגישים.