כשר
טבעוני
זמן הכנה
15 דקות
זמן כולל
30 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
14
(צילום: ירון ברנר)
מצרכים
6
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
המצרכים (ל-6 סועדים):
3/4
עלי מנגולד
קצוצים
3/4
עלי קייל
קצוצים
1/2
ראש ברוקולי
קצוץ
חופן שעועית ירוקה
2
יחידות קולורבי
מבושלים במים עם מלח, חתוכים גס
2
יחידות סלק
מבושל במים עם מלח, חתוכים גס
עלי בקצ'וי
קצוצים
1/2
כוס
אפונת גינה
3-4
שום כתוש
חופן תרד טורקי
שמן זית
לפי הטעם
1/3
כוס
יין לבן
חופן פטרוזיליה קצוצה
1/2
לימון סחוט
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן ההכנה:
  1. מחממים מחבת גדולה (שתצליח להכיל את כל הירקות), וכשהמחבת לוהטת מוסיפים את הקייל, המנגולד, הבקצ'וי, הברוקולי, השעועית ירוקה ומלח ופלפל.
  2. מטגנים את המצרכים קלות ומוסיפים יין לבן, שום, פטרוזיליה, אפונה, תרד, סלק וקולורבי.
  3. טועמים ומתקנים תיבול.