
(צילום: ירון ברנר)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
המצרכים (ל-6 סועדים):
3/4
עלי מנגולד
קצוצים
3/4
עלי קייל
קצוצים
1/2
ראש ברוקולי
קצוץ
חופן שעועית ירוקה
2
יחידות קולורבי
מבושלים במים עם מלח, חתוכים גס
2
יחידות סלק
מבושל במים עם מלח, חתוכים גס
עלי בקצ'וי
קצוצים
1/2
כוס
אפונת גינה
3-4
שום כתוש
חופן תרד טורקי
שמן זית
לפי הטעם
1/3
כוס
יין לבן
חופן פטרוזיליה קצוצה
1/2
לימון סחוט
:רשימת קניות עבור המתכון
ירקות חורף מוקפצים
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/by7jcxbh6אופן ההכנה:
- מחממים מחבת גדולה (שתצליח להכיל את כל הירקות), וכשהמחבת לוהטת מוסיפים את הקייל, המנגולד, הבקצ'וי, הברוקולי, השעועית ירוקה ומלח ופלפל.
- מטגנים את המצרכים קלות ומוסיפים יין לבן, שום, פטרוזיליה, אפונה, תרד, סלק וקולורבי.
- טועמים ומתקנים תיבול.





